Betfred Pariuri sportive – Bonus Betfred

Articol realizat de sport - Wednesday, 17, July, 2013. Postat in categoria Case de pariuri sportive - Agentii online - Bonusuri

betfredBetfred.

Este una dintre cele mai mari case de pariuri independente din Marea Britanie si din lume, fiind deopotriva un retailer impresionant, cu peste 750 de agentii stradale, 5000 de angajati si o cifra de afaceri de aproximativ 1.6 miliarde de lire sterline.

Cunoscuta initial sub un alt nume, casa de pariuri Betfred s-a lansat in mediul online in 2004, urmata de sectiunele de poker si casino, in 2005 si, evident, pariuri pe mobil, un an mai tarziu. Asadar, o companie foarte populara in Marea Britanie si cu o reputatie de neclintit atunci cand vine vorba despre plata castigurilor.

Pe site-urile de specialitate, Betfred primeste in mod constant recenzii bune. Nu facem rabat de la aceasta regula, din moment ce suntem clientii acestei case de pariuri inca din clipa in care a acceptat pentru prima data clienti romani. E drept, cu foarte mult timp in urma.

Metode de plata.

In prezent, Betfred accepta 16 valute: lire sterline, yeni japonezi, euro, dolari americani, dolari australieni, coroane norvegiene, dolari canadieni, dolari Singapore, dolari Hong Kong, s.a.m.d. Rezidentii americani nu sunt acceptati de catre Betfred, datorita modificarilor legislative din SUA. Alimentarea conturilor poate avea loc prin una dintre urmatoarele metode: card de debit (Maestro, Electron, Switch, Solo, Visa Delta sau Laser), card de credit (Visa, Mastercard), Skrill (portofel digital recomandat pentru rapiditatea si eficienta tranzactiilor, fie ca vorbim despre depuneri sau retrageri), Neteller, Instadebit, cec, Western Union, myCitadel, Paypal, transfer bancar, s.a.

Retrageri.

In general, puteti retrage castigurile prin metoda utilizata pentru a depune la Betfred. Procesul pentru pariorii romani este unul destul de simplu, in masura in care avem nevoie de copii pentru card si buletin pentru identificarea si, totodata, verificarea contului de pariere. In functie de metoda aleasa, exista retrageri minime; daca doriti sa retrageti sub plafonul impus de Betfred, va trebui sa suportati anumite taxe.

Daca va numarati printre pariorii romani care lucreaza in Marea Britanie sau in orice alta tara in care aceasta companie dispune de agentii stradale, puteti depune banii direct de acolo.

Inregistrati-va la Betfred si profitati de Bonusul de 50 Lire.

Din anumite puncte de vedere, putem afirma despre Betfred ca a ramas o casa de pariuri traditionala. Cotele sunt in regula, dar nu peste media celor intalnite in cadrul altor case de pariuri, consola de pariuri live nu impresioneaza cu nimic in momentul in care o punem fata in fata cu cea de la Bet365, Unibet sau chiar Sportingbet, in timp ce serviciul clienti nu este disponibil in limba romana. Aviz celor care nu se impaca prea bine cu limba engleza.

Chiar daca nu exista un bonus de inregistrare, pe betfred.com ruleaza periodic o serie de promotii si oferte nemaiintalnite in online. Double Delight, de exemplu, va dubleaza castigurile daca jucatorul pe care ati pariat ca va inscrie, isi trece in cont dubla. Mai mult, daca printr-o minune reuseste hat-trick-ul, Betfred se angajeaza sa va plateasca de trei ori cota pe care ati pariat-o initial.

Correct Score Crazy.

Preziceti scorul corect al unui meci, iar in cazul in care ati castigat pariul si s-a marcat in prelungiri, Betfred va va dubla sansele. De asemenea, Betfred va pune la dispozitie posibilitatea de a paria pe anumite perioade de timp; puteti juca, astfel, pe gol marcat in primele 30 de minute (00:01-29:59). Nimeriti intre 3 si 15 meciuri de acest gen, cu gol marcat in prima jumatate de ora, si puteti primi cote de pana la 3000.

In cazul in care toate cele enumerate mai sus nu v-au convins, tineti cont ca Betfred va pune la dispozitie si cote din alte sporturi, mai mult sau mai putin cunoscute. Pe langa fotbal, avem asadar: golf, cricket, snooker, handbal, tenis, baschet, box, curse de cai si ogari, fotbal american, baseball, rugby, s.a.m.d.