Biletul Zilei Pariuri Sportive

Ziua fiecarui parior incepe cu o cafea si, evident, cu o lista care va cuprinde negresit cele mai importante meciuri ale zilei. Din acestea, pariorul va alege doua-trei evenimente care i-au suscitat interesul in mod deosebit si va incerca pe cat posibil sa le disece astfel incat sa gaseasca esenta, si anume pronosticul castigator pe care incearca sa il stoarca de fiecare data. Uneori cu succes, alteori falimentar … ca in viata, sunt zilele mai bune si altele, sa le numim, mai putin bune.

biletul zilei pariuribonus.ro

Biletul Zilei va include aproape de fiecare data meciurile in care pariorul crede cel mai mult. Din acest punct de vedere, nu exista diferente prea mari intre cei care pariaza la colt de strada (agentii de pariuri offline) si cei care aleg varianta mai comoda (case de pariuri online). Toti isi aleg Biletul Zilei in functie ceea ce simt in respectiva zi si de informatiile ce le parvin pana la ora de start.

In incercarea lor de a evita asa numitele non-cote, acestia vor opta si pentru meciuri ceva mai sigure, desi acest termen nu ar trebui sa existe in vocabularul unui parior. Aici nu e nimic sigur. Ca si in viata, totul e relativ. Rezultatul unui meci poate depinde si de cel mai mic gest, mai ales daca avem in fata noastra sporturi individuale. Sa luam exemplu tenisul, de pilda. Sunt sportivi care isi ies din pepeni dupa chiar primul schimbi de mingi. Cu siguranta nu doresti sa te numeri printre cei care isi vor arunca la cos, fie si virtual, Biletul Zilei inca de la primul meci.

Cand spunem Biletul Zilei ne referim in mod special la o selectie a evenimentelor sportive cu o sansa mare de reusita. Oricat de mult ne-ar placea, nu putem castiga de fiecare data. Ba dimpotriva, conform statisticilor, pierdem de cele mai multe ori. Si odata cu aceste cifre nemiloase, cresc si profiturile celor mai importante case de pariuri online. Case de pariuri online care, mai nou, afiseaza pe pagina de start cele mai pariate meciuri de peste zi. Totul pentru a atrage noi si noi clienti.

Pariorii profesionisti, de exemplu, joaca foarte rar bilete cu mai mult de un eveniment, spre deosebire de jucatorii obisnuiti, care viseaza la marea lovitura in timp ce-i arunca doamnei de la ghiseu nici mai mult nici mai putin de 2 lei si, dupa cum bine puteti intui, 10-12 meciuri, o buna parte din ele in cote de peste 2.00.

Recomandarea noastra ar fi aceea sa alegeti cu grija meciurile pe care doriti sa pariati si studiati cat mai mult posibil sporturile care va intereseaza. Daca sunteti un fan declarat al fotbalului, limitati-va la cateva campionate, cititi absolut tot ce este de citit, inclusiv presa, iar daca nu va descurcati cu limba franceza sau engleza, aveti Google Translate pentru asta. Chiar daca va traduce aproximativ, veti intelege in buna parte lucrurile esentiale si veti avea un plus de informatie foarte util.

In incheiere, ne dam exemplu pe noi, oamenii din spatele acestui site, care suntem prezenti in online de mai bine de o decada. Dupa cum spuneam si in deschiderea articolului, dimineata se poate transforma intr-un sfetnic excelent pentru majoritatea pariorilor.

Alaturi de o cafea aburinda, puteti pune tara la cale dis-de-dimineata, sortand cele mai bune selectii pe ziua respectiva. Si atunci cand considerati ca bookmakerii va ofera cota potrivita, setati miza si apasati pe butonul BET.

Totodata, nu uitati sa ne vizitati cat mai des, caci avem pentru dumneavoastra ponturi proaspete zi de zi cum ar fi si pariul zilei. Biletul zilei va fi, practic, un top al celor mai bune meciuri care se joaca in respectiva zi. Cote, analize si multe altele, toate sunt disponibile si distribuite in mod gratuit cititorilor acestui site. Nu uitati sa dati mai departe!