Bonusuri Pariuri Sportive

Pariurile online au luat o turnura neasteptata in ultimii ani, dupa ce numarul site-urilor cu jocuri de noroc a explodat pur si simplu. Este si cazul caselor de pariuri online, care aproape ca au ajuns la saturatie, in momentul de fata pariorul roman avand de ales intre o sumedenie de variante. Cu toate acestea, exista cel putin un criteriu care le diferentiaza intre ele. Si ne referim aici cu precadere la bonusul oferit la inregistrare, tradus prin bani gratis pe care ii putem paria dupa bunul plac. In acest sens, suntem foarte atenti in vanarea celor mai bune bonusuri de pe piata in interesul utilizatorilor site-ului pe care va aflati in acest moment.

Cu scopul declarat de a va oferi o imagine cat mai completa a bonusurilor propuse de catre principalele case de pariuri online, in cele ce urmeaza va vom explica pe indelete fiecare tip de bonus in parte.

Bonusul de bun venit

In momentul in care va inregistrati in baza de date a unei case de pariuri online, completand campurile aferente, aceasta va poate rasplati cu un bonus de bun venit. Desigur, cu conditia sa depuneti pe site folosind una dintre metodele binecunoscute: card bancar (card de debit sau de credit), portofele online (Skrill, Paypal, Click2Pay, etc), transfer bancar, s.a.m.d.

Cele mai generoase case de pariuri pun la dispozitia noilor clienti un procent din primul depozit. 100% sau 50%, in general, dar sunt si cazuri in care casa de pariuri le propune utilizatorilor un bonus de 40% sau chiar de 75%, dupa cum spuneam, in functie de generozitatea companiei de care apartine.

Odata cu acest bonus, fiecare casa de pariuri online in parte specifica suma minima ce poate fi depozitata, rulajul total si multe alte lucruri din termeni si conditii. Pentru a fi corect pana la capat, partenerul dumneavoastra (casa de pariuri) va mentiona, de asemenea, si numarul minim rulajul minim pe care trebuie sa il realizati pentru ca bonusul sa poata fi retras.

Bonusul de reincarcare

Acest bonus intra in contul pariorilor ori de cate ori depuneti intr-o anumita perioada limitata de timp. In general, acest tip de oferte sunt trimise pe email atasat unui newsletter creat special pentru promotii si alte noutati. Spre deosebire de primul, acest bonus este oferit de tot mai putine case de pariuri. Procentul bonusului de reincarcare se situeaza undeva in intervalul de 10% – 20%.

Exceptand primele doua bonusuri, sunt case de pariuri online care pun la dispozitia pariorilor si bonusuri cash, fara un depozit in prealabil. Sumele sunt mici, de ordinul catorva zeci de euro (de pilda, casa de pariuri online Bet365 ofera 20$), dar sunt la indemana oricui si pot creste vizibil, daca sunteti un jucator iscusit si nu va trece prin cap sa pariati all in din prima.

Pe de alta parte, casele de pariuri americane vin in intampinarea utilizatorilor sai cu un bonus constand in cote cu o marja de profit scazuta. Carevasazica, in loc de 1.91 cu 1.91, acele case ridica stacheta la 1.93-1.93 si mai sus. Bineinteles, in cadrul unor evenimente speciale si doar atat.

La fel, anumite companii de pe piata jocurilor de noroc online au conceput un program de fidelizare, conform caruia pariorii primesc puncte in functie de sumele pariate (in unele cazuri, si in functie de cote), puncte pe care mai apoi le pot preschimba in premii: bani, excursii, cadouri, gadgeturi, s.a.m.d..

Si lista nu se opreste aici, caci oamenii din spatele caselor de pariuri pun la cale multe alte metode prin care sa atraga de partea lor noi clienti. Piata de pariuri este intr-o continua expansiune, iar surprize pot aparea pe parcurs. Legat de surprize, inainte de a accepta termenii si conditiile unui bonus, cititi cu mare atentie despre tot ceea ce presupune acesta!