Clasamente Fotbal

Fotbalul este fara doar si poate cel mai important sport din Romania. Pe cat de important, pe atat de pariat. Pariorii romani joaca in mod constant atat pe meciurile din Liga 1, 2 si 3, cat si pe cele mai importante campionate ale Europei sau, dimpotriva, pe cele mai putin cunoscute. Cand sezonul competitional este pe sfarsite, iar oferta caselor de pariuri, online sau offline, devine una restransa, jucatorului roman nu ii mai ramane decat sa isi incerce norocul aici. Asadar, campionate precum cel al Norvegiei, Islandei, Finlandei, Danemarcei, s.a., nu scapa nebifate de catre cei care pur si simplu nu doresc sa incheie ziua fara sa fi pariat ceva in prealabil.

Avand in vedere ca vorbim, totusi, despre campionate obscure, principalul lucru dupa care s-ar putea ghida un parior de ocazie, asa cum sunt cei de mai sus, este clasamentul respectivei ligi de fotbal.

In ceea ce ii priveste pe pariorii profesionisti, acestia isi aleg pe spranceana meciurile, in masura in care, initial, trec pe foaie o lista cu jocurile interesante ale zilei, mai apoi triaza din ele folosind secrete numai de ei stiute, pentru a ramane in cele din urma cu 2-3 jocuri de pe urma carora stiu ca pot scoate bani frumosi.

La origini, insa, raman clasamentele de fotbal, care conteaza enorm in stabilirea meciurilor ce vor fi supuse unui studiu amanuntit; dupa caz, putem vorbi despre jucatori accidentati, suprafata de joc (sintetic sau gazon), arbitri, motivatia celor doua combatante, forma sportiva in care se afla, s.a.m.d.

Referitor la ultima dintre ele, forma sportiva a unei echipe poate fi determinata relativ usor. In cazul in care nu suntem la startul campionatului, respectiv a returului, este suficient sa tragem o privire asupra ultimelor cinci partide ale celor doua echipe implicate. In functie de rezultatele obtinute, ne vom face o idee vizavi de pronosticul pe care il vom alege. Ca o caracteristica speciala a clasamentelor de fotbal, consemnam prezenta unui istoric, prin intermediul caruia vom afla care au fost rezultatelor precedentelor intalniri dintre cele doua formatii.

Desi toti factorii pot conduce catre un pariu pe 1 solist, de exemplu, sunt situatii in care echipa gazda a dezvoltat un complex in fata adversarilor sai, motiv pentru care va trebui sa ne retragem, daca nu gasim macar o victorie a acesteia in ultimii ani.

In concluzie, clasamentele din fotbal sunt unelte extrem de utile pariorilor ce doresc sa isi rotunjeasca veniturile din aceasta activitate, cu conditia sa nu se limiteze doar la acestea. Sunt si alti factori, poate la fel de importanti, care pot schimba soarta unui meci de fotbal!

Clasamente Fotbal – Liga 1, Liga 2, Bundesliga, Serie A, Primera Division, etc…