Cum sa pariem online?

Pariurile sportive, sau orice alta forma de pariuri online, nu sunt atat de simple pe cat ar da sa se inteleaga la prima vedere. Cel mai probabil acesta este si motivul pentru care cititi aceasta sectiune chiar acum. Scopul acestui articol este de a va oferi cateva indicii despre lucrurile de care trebuie sa tineti cont in momentul in care doriti sa intrati in marea familie a jocurilor de noroc online. Daca doriti sa fiti mereu pe plus la pariuri, atunci trebuie sa invatati de la o zi la alta si mai mult, fie din greselile dumneavoastra sau din ale altora, de ce nu?!

In primul si in primul rand, trebuie sa fiti la curent cu tot ceea ce se intampla in lumea sportului. Si, in general, a sporturilor pe care pariati cel mai des. Cum peste 90% din romani pariaza aproape exclusiv pe fotbal, vom presupune ca va numarati printre acestia si va sfatuim inca de pe acum sa urmariti cat mai multe meciuri de fotbal. De fapt, campionate de fotbal. In cazul in care nu sunteti abonat RCS, poate ca a sosit momentul sa luati o decizie in acest sens. Pe langa posturile de sport pe care le gasiti si pe alte platforme, aici aveti parte de Digisport 1, 2 si 3, cu alte cuvinte fotbal din cele mai puternice campionate ale Europei (Spania, Anglia, Italia, Franta), dar si Liga 1 cat cuprinde.

Studiati din timp jucatorii care vor lipsi in etapa urmatoare, fie ca sunt suspendati sau accidentati, si tineti cont ca aceste mici detalii pot influenta cotele mai devreme sau mai tarziu. De asemenea, cititi zilnic presa si editorialele specialistilor. Iar daca presa romana nu va este pe plac, aveti pe Internet cele mai importante ziare din tarile sus-mentionate. Cititi predictii, pronosticuri, ponturi si orice alta “anexa“ a pariurilor online.

Iar daca fotbalul nu este tocmai pe gustul dumneavoastra, tenisul poate fi. Sportul alb se joaca in aproape toate lunile anului, programand turnee de Grand Slam si multe alte competitii in care pot interveni foarte multe surprize. Nu si pentru pariorii care sunt informati din timp. In alta ordine de idei, puteti incerca hocheiul din Europa, cat si cel din liga nord-americana (NHL), baschet, handbal si orice alt sport care va pasioneaza.

Sa urmaresti zilnic tot ceea ce se intampla pe mapamond nu e chiar totul in acest business. De ce? Statisticile conteaza enorm, iar pentru a fi pe profit la sfarsitul fiecarei luni, va trebui sa le mancati pe paine. Forma sportiva in care se afla o echipa, jucatorii accidentati, arbitrul care oficiaza intalnirea si multe alte “nimicuri”, ei bine, toate acestea isi pot pune amprenta decisiv asupra rezultatului final. Cu atat mai mult cu cat vorbim despre sporturi individuale, cum ar fi tenisul sau snookerul.

Stim, cifrele pot deveni plictisitoare, iar matematica nu a fost niciodata punctul dvs forte. Trebuie, insa, sa acordati atentie sporita acestor detalii pentru a nu pierde nimic din vedere. Nu uitati ca sunt banii dvs in joc aici, si nu doar de mandria de parior.

Chiar si asa, cu toate cele de mai sus puse la punct, vom fi sinceri si vom recunoaste ca raman, procentual vorbind, 5-10% sanse sa nu fi ales tocmai cel mai inspirat pariu. Dar, hei, pariurile sunt ca un maraton, in care daca veti performa in mod constant, atunci puteti prinde fara prea mari probleme podiumul. Si cand spunem podium, ne referim la recompense in bani. Caci, in definitiv, care este motivul pentru care pariati, daca nu banii ce vor intra in cont imediat ce meciul a luat sfarsit?

In speranta ca v-am fost de mare folos cu toate sfaturile expuse mai sus, cititi ponturile pe care vi le oferim zi de zi pe prima pagina a site-ului!