Pariuri Live – Cote meciuri Live

In incercarea lor de a satisface cat mai multi clienti din intreaga lume, casele de pariuri au inceput sa introduca in meniu si o sectiune denumita generic pariuri live. Bwin s-a numarat printre primele casele de pariuri online care au indraznit sa faca acest pas important, urmata fiind de Gamebookers, dar si de alte companii de jocuri de noroc (Unibet, Sportingbet, Bet-at-Home).

La cativa ani distanta, insa, avea sa vina adevaratul boom, pe nume Unibet, casa de pariuri care a revolutionat totul in materie de pariuri live. Spre deosebire de ceea ce se intamplase pana atunci in mediul online, compania englezeasca a inceput sa investeasca masiv intr-o consola de pariuri live unica pe Internet.

Daca va numarati printre clientii Unibet, atunci cu siguranta stiti despre ce vorbim aici. La ora actuala, de pilda, nu exista campionat in lume care sa nu fie despicat in patru de catre specialistii Unibet, ce au venit cu imbunatatiri in mod constant. Daca initial se putea paria doar cateva meciuri zilnic, in 2013 nu exista minut in care consola sa nu aiba cel putin 10-15 partide in desfasurare. Indiferent de ora la care ne aflam in fata calculatorului, pe Unibet.com ruleaza meciuri live din Statele Unite ale Americii (sporturi: baseball, baschet, hochei, fotbal american si multe alte) pana in indepartata Japonie (sau Tara Soarelui Rasare, asa cum mai este numita aceasta).

cote live pariuri la unibet

Nici tara noastra nu a scapat de sub radarul Unibet, dar si a altor case de pariuri, la care puteti paria zilnic meciuri din Liga 1, Liga 2 si, mai nou, Liga 3. Asadar, avantaje multiple. Pariind online nu va mai trebui sa va faceti griji vizavi de orele tarzii care va surprind in fata calculatorului sau de faptul ca nu mai aveti fonduri in cont. Este suficient sa intrati in contul dumneavoastra si sa depuneti prin intermediul cardului sau al portofelelor online (Skrill, Paypal, s.a.).

Spre deosebire de pariurile pre-meci, pariurile live va ofera posibilitatea de a va acoperi imediat, in cazul in care ati facut o greseala. Sau, daca doriti, puteti specula pe acesta tema si obtine, deci, cote cu mult peste ceea ce va oferea initial casa de pariuri. Atunci cand spunem pariuri live, ne referim mai cu seama la acele pariuri in care cota se schimba in timp real, functie de ceea ce se intampla pe terenul de joc, fie ca vorbim despre teren de fotbal, parchet, patinoar, etc.

In momentul in care se inscrie sau se intampla ceva deosebit de important, un cartonas rosu sau penalti, mai exact, cotele ingheata pret de cateva secunde, in asteptarea deciziei arbitrului si, bineinteles, dupa executarea respectivului penalti.

Ca punct de start insa, aveti casa de pariuri online Unibet – intuitiva, cu un serviciu ireprosabil de asistenta clienti si un bonus pe masura. Ce mai asteptati?