Pariuri Sportive – Astra – Trencin – 08.08.2013

Articol realizat de sport - Wednesday, 7, August, 2013. Postat in categoria Pariuri Sportive Online - Avancronica, pronosticuri

Astra - TrencinSpre deosebire de anii in care echipele romanesti tremurau in deplasarile din cupele europene, Astra a devenit recunoscuta in acest an drept calaul Omoniei Nicosia, adversar de care avea sa treaca surprinzator, in inferioritate numerica, cu scorul de 2-1, in deplasare, dupa ce la Bucuresti, pe Arena Nationala, cipriotii scapasera ieftin (1-1).

Nu mai departe de acum o saptamana, giurgiuvenii s-au deplasat in Slovacia pentru a da piept cu AS Trencin. Forma sportiva extraordinara in care se afla Constantin Budescu, dar si coechipierii sai, care l-au ajutat enorm pe acesta, au contribuit in mod exponential, Astra impunandu-se la finele celor 90 de minute cu scorul de 3-1 si avand, practic, asigurat locul in playoff-ul Europa League.

Budescu nu s-a oprit nici in campionat, acolo unde a contribuit, de asemenea, la succesul echipei sale, tot in deplasare, la Brasov, impotriva nou-promovatei Corona (5-2 pentru giurgiuveni).

Asadar, o echipa cu un simt nemaipomenit al portii, care nu iarta indiferent de nume. Mai mult decat atat, prin intermediul acestor rezultate, Astra se inscrie cu sanse reale la cucerirea trofeului suprem in acest an, la mare batalie cu Steaua.

Obiectivul pe termen scurt trasat de conducere, insa, este acela care prevede o calificare in grupele Europa League a formatiei antrenate de catre Daniel Isaila. Lucru care nu este la indemana oricui, in conditiile in care, pentru a ajunge aici, Astra a fost nevoita sa treaca de NK Domzale si Omonia Nicosia.
In plus de asta, la tragerea la sorti pentru meciul din playoff, Astra nu este cap de serie, deci va intalni un adversar, cel putin teoretic, net superior valoric.

Casa de pariuri online Bet365 ii acorda Astrei o cota de 1.53 la victorie, in timp ce oaspetii sunt rasplatiti cu 5.75, iar un eventual rezultat de egalitate este cotat la 3.75. Acestea fiind spuse, vom miza pe un nou succes al astralilor, fie el si la limita.