Pariuri Sportive – Augsburg – Dortmund – 10.08.2013

Articol realizat de sport - Saturday, 10, August, 2013. Postat in categoria Pariuri Sportive Online - Avancronica, pronosticuri

Augsburg - DortmundDupa debutul furtunos al lui Bayern de ieri, 3-1 impotriva Borussiei Monchengladbach, este randul lui Dortmund sa dea piept cu o echipa care se va bate pentru evitarea retrogradarii in acest sezon. Augsburg ii este numele, echipa care adunase anul trecut doar 9p in intreg turul, pentru ca mai apoi sa se salveze miraculos de 2.Bundesliga.

Formatia antrenata de Jurgen Klopp vrea sa dea uitarii editia precedenta de campionat, in care Bayern a zburdat pur si simplu, un prim pas fiind facut in acest sens. Vezi victoria Borussiei din Supercupa Germaniei, scor 4-2.

In ceea ce priveste meciul de sambata dupa amiaza, Borussia nu se poate folosi de polonezul Piszczek, care este accidentat, cat si de portarul Roman Weidenfeller, suspendat. Pe de alta parte, Henrikh Mkhitaryan nu este pregatit inca pentru un meci de Bundesliga si sunt sanse minime sa-l vedem intrat macar in postura de rezerva.

Altfel, Pierre-Emerick Aubameyang va debuta in tricoul Borussiei, in vreme ce Mitchell Langerak va intra intre buturi, iar Kevin Grosskreutz va fi distribuit in banda dreapta a apararii.
Echipa probabila a oaspetilor (asezare in teren 4-2-3-1): Langerak, Subotic, Hummels, Grosskreutz, Schmelzer, Sahin, Bender, Gundogan, Reus, Blaszczykowski si Lewandowski.

Lotul gazdelor, pe de alta parte, este vaduvit de absenta urmatorilor: Marcel de Jong, Aristide Bance, Andreas Ottl si Alexander Manninger, toti accidentati. Situatia lui Raphael Holzhauser este una incerta. Carevasazica, Mohamed Amsif este pregatit sa intre in poarta, iar grecul Panagiotis in standby – daca Holzhauser nu poate intra inca din minutul 1, atunci antrenorul lui Augsburg se va folosi si de serviciile sale. Altfel, Halil Altintop va juca primul sau meci ca jucator al lui Augsburg.
Echipa probabila a lui Augsburg (4-1-4-1): Amsif, Klavan, Callsen Bracker, Verhaegh, Ostrzolek, Baier, Altintop, Moravek, Holzhauser, Hahn si Molders.

Casa de pariuri online Unibet le acorda oaspetilor de la Borussia o cota de 1.50 la victorie, in timp ce un meci cu cel putin 3 goluri pe tabela de marcaj, asadar over 2.5, sta intr-o cota relativ buna – 1.80!