Pariuri Sportive – Dinamo – Steaua – 11.08.2013

Articol realizat de sport - Sunday, 11, August, 2013. Postat in categoria Pariuri Sportive Online - Avancronica, pronosticuri

Dinamo - SteauaVitesse incearca sa isi linga ranile in urma infrangerii suferite cu Petrolul Ploiesti, 2-1 in returul contand pentru turul III al Europa League, cu o victorie in deplasare la Waalwijk. Raportandu-ne la meciul impotriva “lupilor”, Vitesse nu s-a miscat prea imbucurator, in masura in care in runda inaugurala existau cateva semne bune in acest sens.

RKC Waalwijk a obtinut un rezultat de egalitate in prima etapa a campionatului, impotriva lui Twente, antrenorul gazdelor sperand ca Vitesse sa nu isi fi revenit dupa insuccesul consemnat in dubla cu Petrolul Ploiesti.

La ora actuala, RKC este una dintre echipele care isi pun sperantele in jucatori tineri si foarte tineri, lotul fiind unul foarte subtire (21 de jucatori).

Echipa probabila a lui Waalwijk (4-2-3-1): Seda – Amieux, Mosselveld, Weert, Lamey – Duits, Anderson – Schet, Braber, Castelen – Joachim. Vor lipsi Imad Najah si Mart Lieder, ambii accidentati.

La oaspeti nu lipseste niciun jucator, in schimb. Peter Bosz a castigat in turul II al EL cu Heracles, dar nu a fost capabil sa treaca de Petrolul dupa 1-1 in meciul tur. Gicu Grozav a fost intr-o zi de gratie, transformand in gol o lovitura libera acordata in minutele de prelungire ale partidei.

In atare conditii, e foarte probabil ca Jonathan Reis sa se intoarca in primul 11, inlocuindu-l fie pe gruzinul Valeri Kazaishvili, fie pe Marcus Pedersen.
Echipa probabila a lui Vitesse (4-2-3-1): Velthuizen, Struik, Kashia, Heijden, Aanholt – Leerdam, Janssen – Mina, Kazaishvili, Chanturia – Pedersen.

Statistic vorbind, 9 din ultimele 10 ale lui Waalwijk cu Vitesse (in toate competitiile) s-au incheiat in over 2.5 (cota 1.75 la casa de pariuri online Bet-at-Home). De asemenea, in 9 din ultimele 11 deplasari ale lui Vitesse, gasim acelasi pronostic.

Nu stim daca Vitesse se va impune in aceasta deplasare, insa vazand defensiva rarefiata a oaspetilor, e greu de imaginat ca vor scapa in aceasta dupa amiaza fara gol primit, fie si din partea lui RKC Waalwijk.