Pariuri Sportive – Leeds – Chesterfield – 07.08.2013

Articol realizat de sport - Wednesday, 7, August, 2013. Postat in categoria Pariuri Sportive Online - Avancronica, pronosticuri

Leeds - ChesterfieldOdata cu startul oficial al noului sezon competitional din ligile inferioare din Anglia, incep si partidele contand pentru Capital One Cup. Sau Cupa Pacii, asa cum mai este cunoscuta aceasta in Marea Britanie si in lume. Cu aceasta ocazie, ne-am permis sa facem o scurta radiografie a partidei dintre Leeds United si Chesterfield.

Leeds a debutat cu dreptul in noua editie de campionat, dupa 2-1 impotriva lui Brighton, in fata a peste 33.000 de spectatori prezenti in tribunele stadionului Elland Road. Cu alte cuvinte, Leeds si-a recastigat increderea si, drept urmare, nu vizeaza nimic altceva decat victoria, miercuri seara, in conditiile in care in postura de vizitatori se vor prezenta cei de la Chesterfield.

Fanii lui Leeds l-au uitat rapid pe Neil Warnock, primind cu aplauze venirea lui Brian McDermott. Si cum ar putea fi altfel? Avand in vedere ca Leeds s-a impus la limita in compania lui Brighton, in campionat. Un meci la capatul careia formatia gazda se putea simti nedreptatita pentru simplul fapt ca nu a perforat in mai multe randuri poarta adversa, tinand cont de ocaziile avute. Carevasazica, vedem in Leeds o pretendenta cu sanse reale la promovare. Iar meciul din Capital One Cup, tinand cont ca se desfasoara in fata propriilor fani, cu atat mai interesant.

Oaspetii de la Chesterfield nu au realizat mai nimic in ultimii ani. Consemnam doar o semifinala de FA Cup la sfarsitul anilor ’90 si, in rest, campionate disputate in League One si League Two din Anglia. Cu Paul Cook la timona insa, lucrurile pot prinde contur, iar o deplasare la Leeds se poate transforma intr-un succes pentru aceasta echipa mica.

La casa de pariuri online Gamebookers, Leeds este privita ca principala favorita, cu o cota de 1.53 la victorie, in timp ce oaspetii sunt rasplatiti cu 6.00, iar un rezultat de egalitate este cotat la 4.00.