Pariuri Sportive – Lokomotiv – Krasnodar – 05.08.2013

Articol realizat de sport - Monday, 5, August, 2013. Postat in categoria Pariuri Sportive Online - Avancronica, pronosticuri

Urmarind parcursul lui Lokomotiv din precedenta editie de campionat, am fi tentati sa credem ca mai prost decat atat nu se poate. Slabiciunile din defensiva si lipsa de transferuri importante sunt cauzele majore care au condus la aceste non-performante.

Impunandu-se in fata lui Amkar Perm, Krasnodar va vrea sa castige punct sau puncte si in aceasta deplasare. Cu toate acestea, nu este mai putin adevarat ca vorbim despre o echipa care se chinuie, pur si simplu, sa bata in meciurile departe de propriul teren.

Gazdele nu ii pot alinia in formula de start pe Jan Tigorev, Guilherme si Victor Obinna, toti accidentati. Felipe Caicedo este usor incert, ca urmare a trecerii in nefiinta a lui Christian Benitez. Dame N’Doye este asteptat in pozitie de unic atacant, in detrimentul lui Roman Pavlyuchenko.

Echipa probabila a lui Lokomotiv (sistem de joc 4-4-1-1): Kresic – Yanbayev, Corluka, Durica, Shishkin – Grigoriev, Tarasov, Mykhalyk, Samedov – Miranchuk – N’Doye.
Oaspetii, in schimb, au intreg efectivul valid si putem spune ca stau bine din acest punct de vedere. In plus de asta, stiind ca echipa castigatoare nu se schimba, e foarte probabil ca formatia oaspete sa evolueze cu acelasi prim 11 aliniat si impotriva lui Amkar Perm (2-1).

Echipa probabila a lui FC Krasnodar (sistem de joc 4-4-1-1): Filtsov – Smolnikov, Jedrzejczyk, Martynovich, Kaleshin – Petrov, Gazinskiy, Pereyra, Joaozinho – Abreu – Wanderson.

Pur statistic vorbind, ultimele 8 meciuri disputate de Lokomotiv Moscova in Premier League s-au incheiat cu cel putin 3 goluri pe tabela de marcaj (over 2.5, in cota 2.00 la casa de pariuri online Gamebookers). FC Krasnodar, la randu-i, a terminat in over ultimele trei etape, fapt ce ne face sa credem ca vom vedea goluri in aceasta dupa amiaza.

Drept urmare, avem de ales intre o victorie a moscovitilor, in cota 1.85 la aceeasi casa de pariuri online, sau un over 2.5 (@ 2.00). Ca variante de scor corect, ne bazam pe un 2-1 pentru Lokomotiv, la o cota de 9.00!