Pariuri Sportive – PariuriBonus.ro

Articol realizat de sport - Wednesday, 18, September, 2013. Postat in categoria Case de pariuri sportive - Agentii online - Bonusuri

pariuri sportive - pariuribonus.roPariuri sportive este solutia de a castiga din ce in ce mai mult teren in randul romanilor dornici sa isi rotunjeasca veniturile si, de ce nu, sa dea marea lovitura printr-un bilet de cateva mii bune de lei. Acesta este si principalul motiv pentru care casele de pariuri, online sau offline, sunt luate cu asalt la sfarsitul fiecarei saptamani.

Daca pana in urma cu cativa ani, nu ne puteam bucura decat de agentii de cartier, imprastiate prin tot orasul, astazi avem la dispozitie zeci de case de pariuri online care accepta cu draga inima jucatori romani. Glumind putin, acestia sunt cu atat mai bineveniti cu cat nu se transforma peste noapte in castigatori.

Insa, binecunoscut fiind procentul mic de jucatori care castiga, e de la sine inteles ca aceste case de pariuri inregistreaza an de an profituri uriase, sumele fiind fie investite in imbunatatirea serviciilor, reclama si multe alte lucruri, fie sunt retrase prin diverse conturi prin intermediul unor conturi mai mult sau mai putin legale. Si cand spunem asta ne referim, desigur, la acei bookmakeri care apar peste noapte cu oferte care mai de care mai tentante, intarzie platile, dupa care dispar in neant.

Nu putini sunt jucatorii care s-au fript depunand la astfel de case de pariuri, fara o verificare prealabila a licentelor si, in general, a tuturor acelor detalii care ar putea sa indice daca respectivul business este sau nu legal.

Tineti cont, asadar, de faptul ca o agentie de pariuri licentiata nu poate disparea niciodata, dar absolut niciodata, ca magarul in ceata, lasandu-va cu ochii in soare si fara castigurile inregistrate intr-o perioada mai lunga sau mai scurta de timp.

De altfel, aceasta este si principala temere a romanilor, in conditiile in care multi dintre acestia inca mai pariaza la coltul strazii, avand de partea lor confortul psihic ca, la sfarsitul zilei, daca biletul se va dovedi castigator, vor incasa direct in mana sumele aferente.

Mai mult decat atat, cei care pariaza la agentiile offline nu vor depune niciodata la ghiseu mai multi bani decat cei pariati. In online, spre exemplu, de foarte putine ori se intampla sa depunem fix cat vom juca. Depunem, de exemplu, 1000 de lei de pe card, pe care ii vom imparti in mai multe pariuri de 20-50-100 de lei, etc.
Pariind la agentiile de cartier, luam o bancnota de 5 sau 10 lei, facem biletul si am plasat pariul, ceilalti bani ramanand in buzunar. Si acesta este doar un mic inconvenient, sa-i spunem.

Inconvenient care paleste inca din start in fata avantajelor pe care le prezinta pariurile online. In primul si in primul rand, e demn de mentionat faptul ca puteti paria solo absolut orice meci din oferta. Asta in conditiile in care casele de pariuri nu percep decat un mic comision la depunere, si acela incasat de compania responsabila de tranzactia online. In cazul cardurilor bancare, este vorba despre VISA. Comisionul poate fix sau constand intr-un procent, de aproximativ 2.5% din valoarea totala a depunerii.

In plus de asta, sumele pariate si, implicit, castigurile nu sunt supuse impozitarii, asa cum se intampla in offline, unde trebuie sa platim impozit pentru orice castig mai mare de 600 de lei.
In alta ordine de idei, exista si avantajul de a paria pe o gama foarte variata de meciuri, indiferent de ora indicata pe ceas. Avem asadar atat meciuri din Liga 1, 2 si 3, cat si din Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, Premier League si multe alte campionate. Nici disciplinele sportive nu sunt putine la numar, luand in considerare ca, in general, meniul de pariuri musteste de evenimente care mai de care mai interesante.

Pentru a fi si mai precisi, sa luam exemplul casei de pariuri online Bet365, care si-a facut intrarea pe piata din Romania in urma cu cativa ani, oferindu-le noilor clienti bonusuri in valoare de nici mai mult nici mai putin de 500 de lei. Astfel, Bet365 a castigat multi utilizatori in tot acest timp, imbunatatindu-si in mod constant oferta, cat si serviciile oferite.

Toate acestea au condus la situatia in care, astazi, avem meciuri din primele trei esaloane fotbalistice ale Romaniei, meciuri de hochei, handbal (masculin, feminin), rugby si multe altele.
Iar povestea frumoasa a acestei case de pariuri nu se opreste aici. Nu mai departe de vara anului 2013, Bet365 a luat decizia inteleapta de a pune un accent deosebit si pe sportul numarul 2 din oferta de pariere, si anume tenisul.

In acest sens, acest bookmaker, in parteneriat cu elvetienii de la Sport Radar ofera, mai nou, meciuri de tenis din circuitul ITF. Turnee mici in care limitele, totusi, aveau sa se pastreze la un nivel rezonabil. Castigul maxim este de aproximativ 2500 de lei la meci, punct, total game-uri si 1250 de lei pentru set.
Conform ultimelor estimari, gratie noului serviciu furnizat de Sport Radar, Bet365 va rula in consola de pariuri live in jur de 50.000 de meciuri de tenis pe an. Si vorbim aici numai despre confruntari din circuitul ITF, in vreme ce ATP-ul si WTA-ul isi primesc, de asemenea, partea lor cu turnee interesante tratate intr-un mod din ce in ce mai detaliat.

Aceste recorduri pe care avea sa le inregistreze Bet365 in ultimii ani a adus compania britanica in topul preferintelor jucatorilor din Romania. Si acest lucru a fost relativ lesne de realizat, tinand cont de faptul ca principalii competitori, desi se afla la un nivel decent, sa spunem, sunt totusi cu o clasa sub Bet365 Group Limited.

Avand in vedere ca s-a ajuns pana intr-acolo incat sa putem miza si pe meciuri din Liga a 3-a, un lucru de neconceput in urma cu cativa ani, microbistii din Romania asteapta cu sufletul la gura urmatorul pas al lui Bet365, si anume includerea in oferta a unor meciuri de pe maidanele ligilor judetene de fotbal.

Primul pas in acest sens a fost facut chiar in vara acestui an, cand in consola am regasit partide din Islanda si Rusia, apartinand nivelul sus-amintit. E greu de prezis urmatorii pasi pe care ii vor inregistra casele de pariuri pe viitor, tocmai de aceea nu putem decat sa asteptam, in timp ce ne delectam, astazi, cu ceea ce au de oferit bookmakerii online prezenti pe piata romaneasca de profil!