Pariuri Sportive – Romania – Slovacia – 14.08.2013

Articol realizat de sport - Wednesday, 14, August, 2013. Postat in categoria Pariuri Sportive Online - Avancronica, pronosticuri

Romania - SlovaciaZi plina de meciuri in calendarul FIFA si, totodata, o buna oportunitate pentru selectionerul Romaniei Victor Piturca de a-si masura puterile cu o echipa relativ puternica a batranului continent, si anume Slovacia. Asadar, astazi, cu incepere de la ora 21:00, Romania intalneste Slovacia pe Arena Nationala intr-un meci amical, cu un usor aer oficial, daca e sa dam crezare spuselor “Satanei”, care afirma in cadrul conferintei de presa nici mai mult nici mai putin ca Romania se va zbate sa castige aici pentru a aduna puncte in clasamentul FIFA si pentru a-si dobandi statutul de cap de serie la barajul contand pentru Campionatul Mondial din 2014.

In mod surprinzator, Victor Piturca a lasat deoparte animozitatile din trecut, convocandu-l la nationala pe cel mai in forma fundas de banda pe care il da Liga 1 in momentul de fata – Iasmin Latovlevici, autorul unui gol senzational in Clasicul Romaniei, disputat duminica seara si incheiat cu victoria ros-albastrilor, scor 2-1.

Cu toate acestea, Piti l-a omis pe Constantin Budescu, principalul marcator al Astrei Giurgiu atat in campionat, cat si in Europa League. Intr-una din declaratiile sale, jucatorul Astrei sustinea ca si-ar dori extrem de mult sa ajunga la echipa de seniori a Romaniei, mizand de asemenea pe o crestere constanta a sa, care sa il faca favorit pentru ocuparea unui post de titular in primul 11 aruncat de Piturca impotriva adversarilor din preliminariile pentru CM2014 din Brazilia.

Echipa probabila a Romaniei: Lobont, Chiriches, D. Goian, Matel, Latovlevici, C. Lazar, Pintilii, Grozav, Torje, Tanase si B. Stancu. Lipsesc Luchin, Rat, Bourceanu si Chipciu. Ca rezerve, ne putem astepta la Silviu Lung jr, Gaman, Nica, D. Grigore, Neagu, Nicolita, Maxim, Hoban, Alexe si Marica.

Casa de pariuri online Sportingbet o vede usor favorita pe Romania, cu o cota de 1.80 la victorie. Oaspetii primesc 4.30, iar un rezultat de egalitate este cotat la 3.50.