Unibet Pariuri sportive – Bonus Unibet

Articol realizat de sport - Wednesday, 17, July, 2013. Postat in categoria Case de pariuri sportive - Agentii online - Bonusuri

unibetUnibet.

Este o casa de pariuri licentiata si reglementata de Guvernul din Malta. Totodata, acesta este cel mai mare operator de pariuri suedez, care a crescut semnificativ in ultimii ani, ajungand la o baza de clienti de peste 6 milioane. Printre acestia, si jucatori romani care si-au deschis cont pe unibet.com inca de la inceputurile companiei pe teritoriu romanesc. Atentia specifica a nordicilor pentru detalii, cat si seriozitatea lor, se reflecta in serviciile casei de pariuri online Unibet.

Site-ul casei de pariuri Unibet este unul foarte usor de navigat, “desenat” in culori calde, placute ochiului, deci putem spune ca arata foarte bine per total. Pe langa oferta propriu-ziua, specialistii Unibet au incarcat pe site scoruri live, statistici si multe alte instrumente necesare unei sesiuni de pariuri eficiente. Atat pariorii incepatori cat si cei experimentati vor gasi experienta de navigare ca fiind, in general, buna.

Bonusuri, promotii, serviciu clienti.

Unibet ureaza clientilor romani bun venit cu un pariu gratuit in valoare de pana la 150 RON. In prezent, bonusurile acordate cu ocazia primului depozit efectuat pe site sunt clasificate in functie de apartenenta geografica. Drept urmare, jucatorii din Marea Britanie se pot bucura de bonusuri si mai consistente, in timp ce la polul opus, gasim tari care nu beneficiaza de acest avantaj, al bonusului acordat in semn de bun venit.

De asemenea, Unibet a implementat si cateva promotii excelente pe site, cum ar fi “0-0 Insurance”. Daca va numarati printre cei care pariaza foarte des pe scor corect, pauza/final, primul marcator sau pe ultimul marcator, in special pe meciurile din Liga Campionilor, atunci e bine de stiut ca va veti primi banii inapoi in cazul in care pariul se dovedeste a fi pierzator.

Din anumite motive, pe care nu le-am deslusit inca, serviciul de asistenta clienti este unul destulde slab, in sensul in care oamenii de la suport raspund extrem de greu la emailuri. Optiunile de contact sunt bune (email, telefon, livechat), lipsesc insa timpii de raspuns, care lasa de dorit de cele mai multe ori. In materie de plusuri, putem considera ca Unibet dispune de o sectiune FAQ (Intrebari Frecvente) foarte complexa si bine organizata.

Piete de pariuri, tipuri de pariuri si banking.

Comparativ cu ceea ce se intampla in cadrul altor case de pariuri prezente in online-ul romanesc, putem spune despre Unibet ca ofera cote relativ bune si, uneori, peste medie (evenimentele majore din fotbal). Liga 1, spre exemplu, nu se bucura de acelasi interes, avand parte de cote mai putin tentante. Fiind originara din Suedia, Unibet pune mare pret pe campionatele nordice, dar si pe Premier League, Ligue 1, Primera Division, Bundesliga si, in general, intrecerile importante din Europa. Tenisul si baschetul sunt, de asemenea, se numara printre prioritatile Unibet, ca de altfel si sporturile americane, indiferent ca vorbim despre baschet, baseball, hochei pe gheata sau fotbal american.

Inregistrati-va la Unibet si profitati de Bonusul de 150 RON.

Puteti depune pe site prin intermediul oricarei metode accesibile in Romania: transfer bancar, card bancar, Moneybookers, Paypal, cec, Click2Pay, etc. Retragerile, pe de alta parte, pot fi efectuate numai prin cont bancar, card de debit, Neteller si Moneybookers (sau Skrill, daca v-ati obisnuit deja cu acest nume). Fiecare depozit este insotit de un comision de 2.5%. Platile sunt rapide, insa limitele lasa de dorit, mai ales in cadrul pariurilor live.

Pentru a fi in pas cu ceea ce se intampla in online, Unibet a conceput si o platforma de pariuri live, extrem de performanta si usor de utilizat. In plus, posesorii de gadgeturi de ultima generatie pot accesa site-ul Unibet (unibet.com) folosindu-se de acestea. Aplicatia mobila va permite sa pariati oriunde v-ati afla, atat pre-meci cat si in regim live.

Daca doriti pariul gratuit de 150 RON, inscrieti-va pe Unibet folosind unul dintre linkurile sau bannerele noastre!