William Hill Pariuri sportive – Bonus William Hill

Articol realizat de sport - Wednesday, 17, July, 2013. Postat in categoria Case de pariuri sportive - Agentii online - Bonusuri

william hillWilliam Hill este una dintre cele mai vechi si de traditie case de pariuri din Marea Britanie. Tinand foarte mult la traditii, cunoscut fiind faptul ca englezii sunt conservatori in cea mai mare parte a lor, William Hill a reusit in acelasi timp sa se adapteze industriei de pariuri online actuale si sa ofere una dintre cele mai cuprinzatoare experiente din mediul online.

Bonusul William Hill

Cand plasati primul pariu pe site, in valoare minima de 5$ (sau echivalentul intr-o alta moneda), William Hill va va oferi un pariu gratuit in aceeasi valoare, de pana la 25$. Pariul trebuie sa fie facut, de asemenea, pe cote mai mari sau egale cu 1.20. Odata ce pariul a fost stabilit (castigator sau pierzator), contul dumneavoastra va fi creditat cu suma bonus. In functie de regiunea in care va aflati, in cazul nostru Romania, William Hill acorda acest bonus cu conditia sa fi folosit in prealabil si un cod promotional.

Pietele de pariuri

William Hill dispune de o gama foarte larga de evenimente sportive si pariuri pe care le puteti folosi cu scopul de a inmulti banii in cont. Oferta William Hill include cele mai importante evenimente sportive, dar si ligi mai putin cunoscute; sau sporturi pe care in mod normal nu le-am fi gasit in meniul de pariere al unei case de pariuri obisnuite. In plus, pe williamhill.com gasiti, de asemenea, sporturi virtuale, pariuri speciale (concursuri de talent, curse electorale, s.a.m.d.) si piete unice in online.

Curse de cai si ogari

Ca orice alta casa de pariuri online britanica, William Hill nu uita de cursele de cai si ogari. Curse ce au loc atat in Marea Britanie, cat si in Irlanda, transmise in direct pe site multumita serviciului de live streaming (precum si acoperire radio – gratuita).

Optiuni de pariere

William Hill are o bogata traditie in spate, iar meritul ei principal ramane acela ca stie sa imbine trecutul cu prezentul intr-un mod cat mai placut utilizatorilor de pe site. Intalnim, asadar, atat pariuri traditionale, cat si o diversitate de concursuri sportive, in special atunci cand vine vorba despre fotbal, baschet si alte sporturi de masa. Britanicii au pus la punct si un serviciu de pariuri live, in cazul in care doriti sa lasati deoparte pariurile pre-meci pentru a simti adrenalina prin vine.

Metode de plata

Tranzactiile bancare sunt extrem de simple la William Hill, fiind suficient sa faceti clic pe butonul “Contul meu” (My Account) din bara superioara. Aici puteti gestiona toate operatiunile bancare; de asemenea, puteti verifica bonusurile actuale si alte informatii legate de contul dumneavoastra. Depozitele sunt accesibile prin card bancar, portofele digitale (Skrill, Neteller si Paypal) si alte metode adiacente. La retragere, aveti in plus optiunea de a incasa banii pe cec; in rest, card bancar, portofele online, transfer bancar, s.a.

Inregistrarea pe site

Veti gasi in inregistrarea pe site un proces simplu si fara efort. Aveti nevoie, asadar, de datele personale, cat si de alte detalii cu privire la metoda de plata aleasa. Va recomandam cardul Visa Electron de la ING sau Skrill. Pentru orice alte nedumeriri, exista sectiunea de Intrebari Frecvente (Frequently Asked Questions), fereastra de chat, dar si o adresa de email, disponibila 24/7.

Inregistrati-va la William Hill si profitati de Bonusul de 25 Lire.

In alta ordine de idei, William Hill va ofera cea mai buna gama de instrumente si caracteristici de pariere din toata industria de pariuri online. Acoperirea radio si video a meciurilor de fotbal conteaza enorm pentru cei pasionati de pariuri live, in timp ce statisticile detaliate si ghidurile disponibile, precum si accesul direct de pe telefonul mobil fac din William Hill un partener de nadejde. Puteti adauga pietele dumneavoastra favorite de pariere, primi sfaturi si, nu in cele din urma, asculta podcast-uri.